Download het e-book:
58 coaches gingen je voor

Download hieronder het gratis e-book met de “10 redenen waarom jouw omzet niet stijgt als coach of trainer” en enkele praktische tips.

10 Redenen Waarom Jouw Omzet Niet Stijgt Als Coach Of Trainer

In dit gratis e-book halen we de 10 redenen aan waarom jouw omzet niet stijgt als coach, trainer of dienstverlener. Deze tips werden opgesteld gebaseerd op de praktijkervaring van coaches, trainers en dienstverleners.

“Ze hebben me geleerd hoe ik meer klanten kan benaderen!”

Ik wil Jana en Impact Academie bedanken. Ze hebben me echt geleerd hoe ik mensen kan benaderen, meer klanten kan krijgen en om mezelf naar buiten te brengen. Ik had mijn investering al terugverdiend vóór het programma startte. Jana heeft mij wat tips en trucjes gegeven en ik kon meteen de resultaten al zien.

— Tess Taelman, Fitness Coach
(31500 volgers op Instagram, @getfitwith_tess)

“Je moet de methodes van Impact Academie gebruiken”

Als iemand deze cursus afrondt, kunnen ze elk bedrijf opbouwen. Je kan en MOET al deze methodes gebruiken om de fundamenten van je bedrijf te bouwen. Dit is de perfecte cursus voor IEDEREEN die een bedrijf wilt starten.

— Melitta Buruzs, Coach
(2488 volgers op Instagram, @growingthapeach)

“In 1 week kreeg ik al meer volgers en klanten!”

Dankzij een gratis sessie van Jana en Impact Academie kreeg ik al in 1 week meer volgers en klanten. Dankzij Impact Academie werd ik productiever, leerde ik meer over online marketing en haalde ik mijn eerste online klanten binnen.

— Maarten Bos, Personal Coach & Trainer
(945 volgers op Instagram, @bos_maarten)

“In 1 week kreeg ik al meer volgers en klanten!”

Dankzij een gratis sessie van Jana en Impact Academie kreeg ik al in 1 week meer volgers en klanten. Dankzij Impact Academie werd ik productiever, leerde ik meer over online marketing en haalde ik mijn eerste online klanten binnen.

— Maarten Bos, Personal Coach & Trainer
(945 volgers op Instagram, @bos_maarten)

Ons team

Impact Academie is niet een one (wo)man show!

Op dit ogenblik zijn we met een team van 5 partners en een team van 3+ ter ondersteuning. Samen bundelen we onze ervaring en kennis om jou beter te helpen als coach, trainer of dienstverlener.

Jana Six

Oprichtster Six Media Lab en Impact Academie

Sandra Brucher

Oprichtster Alexandra’s Field

Thibault Seynaeve

Oprichter Yeti Media

Kevin Sanders

Oprichter Better World Network en SBG

Casey Balleza

Oprichtster A Hungry Casey

Beertje 'Babybear'

Stofzuigverdediger

We interviewden al 15+ ondernemers en kwamen in de media bij

kunnen we je ergens mee helpen?

Stuur ons een berichtje