Beginnen op TikTok als coach of trainer

Nieuwe sociale media platformen zijn de ideale opportuniteiten om gemakkelijk veel potentiële klanten te bereiken.

Toch is de stap vaak groot: hoe begin ik op dit nieuw platform en wat ga ik posten? 

Het is niet zo eenvoudig als “simpelweg herposten wat je al deed op andere platformen zoals Facebook of Instagram”. Dit komt omdat het sociale media algoritme van elk platform anders is.

Wij helpen jou alles uitzoeken.

Dit is zeker iets voor jou als je…

  • overweegt om op TikTok te beginnen maar niet weet waar te starten
  • nieuwe sociale media platformen wilt leren gebruiken om jouw brand en bedrijf verder op te bouwen
  • meer wilt leren over hoe je technisch en praktisch begint op TikTok
  • welke content het goed doet op TikTok en welke content het minder goed doet
  • hoe je van volgers op TikTok ook betalende klanten maakt

“Ik wist niet hoe ik mezelf en mijn bedrijf naar buiten moest brengen, reclame maken of mensen bereiken. Ik had trainingsschema’s, freebies… maar wist niet hoe ik klanten kon bereiken. Impact Academie loste dit op voor mij!”
— Melitta Buruzs, Coach (@growingthapeach)

Wat zeggen klanten over ons?

“Mijn klantenaantal verdriedubbelde erg snel!”

“De opbouw van mijn bedrijf Krachtwerk verliep traag. Dat was eerst niet erg omdat ik nog een job had als personal trainer maar door de coronacrisis, ben ik die job een tijdje verloren.”

“Ik was wel blij dat ik tijd kon steken in Krachtwerk en samen met Impact Academie, heb ik mijn klantenaantal x 2 à 3 kunnen doen. Jana van Impact Academie toonde echt interesse in mij en nam persoonlijk contact met mij op. Dat apprecieerde ik echt.”

Ik had in het begin niet veel financiën en ik dacht dat ik het zelf wou proberen want ik wou meer verdienen voor ik het uitgaf. Uiteindelijk merkte ik dat ik mijn investering bij Impact Academie snel had terugverdiend.”

“De reden dat ik voor Impact Academie koos is dat ik mij echt op mijn gemak voelde bij mijn Impact Coach. Ik vond het handig om een stok achter de deur te hebben, iemand die je opvolgt. Ik hield er ook van dat het stap voor stap was en dat de opbouw goed was.”

“Ik werk nu meer aan mijn bedrijf en minder in mijn bedrijf. Ik heb mijn bedrijf veel serieuzer genomen. In het begin was het een sidejob, zeker omdat ik nog personal trainer was. Nu heb ik geleerd om er echt een bedrijf van te maken en minder een side project.”

“Ik heb het programma van Impact Academie ook al aangeraden aan een goede vriendin van mij die uiteindelijk ook klant is geworden!”

Eva Goossens, Coach
www.krachtwerk.be

“In korte tijd naar €3000 en een heel pak klanten.”

“De reden dat ik koos voor Impact Academie is omdat zij vroegen hoe het met mijn bedrijf ging en we bouwden een vertrouwensband op vóór ze vertelden over hun coaching programma. Voor mij voelde het niet alsof het enkel om de centen ging. Ik had ook al wat tips gekregen voor ze over de coaching begonnen.”

“We hebben ook een e-book geschreven als gratis weggever om meer klanten binnen te halen. Ik heb nu een manier waarop klanten blijven komen. Ik heb nu ook een funnelstrategie.”

Wat mij het meeste verraste was dat Impact Academie dingen anders doet. Je hebt zo de standaarddingen om een bedrijf te vergroten maar Impact Academie kijkt echt naar het bedrijf van de klant. Ze stellen het echt af op wat JIJ nodig hebt voor JOUW bedrijf.”

“Ze gaven concrete ideeën die toepasbaar zijn op mijn eigen bedrijf. Ze komen niet met voorbeelden over tractors of chocoladerepen, die niets met mijn bedrijf te maken hebben. Dat vond ik top. Dat werkt heel prettig. Je voelt sneller de connectie met de coaching omdat het over JOUW bedrijf en JOUW klanten gaat. Het voelt persoonlijk aan.”

“Als iemand twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen. Als ik iets aanraad, dan weten mijn vrienden dat het geen onzin is en ik zou de trajecten van Impact Academie écht aanraden. Zeker omdat het gepersonaliseerd wordt voor jouw bedrijf.”

Tim Bijlaard, Coach
www.goed-lichaam.nl

“Met laatste spaarcenten betaald… ik was onzeker en toen haalde ik er echt zó veel klanten uit!”

“Ik had geen kennis over hoe ik online moest gaan. Ik had al wat opzoekingswerk gedaan maar je weet natuurlijk niet wat werkt en wat niet werkt. Tijdens de gratis week coaching die ik kreeg van Impact Academie, zag ik dat ik al klanten en volgers erbij kreeg.”

“Toen werd ik gevraagd om aan hun programma Catch Coaching Clients mee te doen. Ik dacht dat als de gratis week coaching al zo goed werkte, dat ik dat zeker een kans wou geven.”

“Ik voelde me heel onzeker of mijn online bedrijf wel ging lukken. Ik miste kennis. Daardoor ondernam ik niet veel actie. Ik wist niet waar ik moest beginnen.”

“Ik was net bezig en had nog geen inkomen dus ik heb mijn laatste spaarcenten moeten uitgeven aan Catch Coaching Clients. Ik dacht ‘wat als ik dit er niet uithaal’.”

“Nadat ik in gesprek ging met Impact Academie, merkte ik dat ze wisten waarover ze praatten en ze zeiden mij ook dat ik volledig mijn geld terug kreeg als ik het niet terugverdiende dus er hing geen risico aan vast.”

“Impact Academie toonde echt interesse en nam zelf initiatief. Ze gaven zelf de uitleg en toonden dat ze wouden en konden helpen.”

“Ik heb nu meer kennis over hoe online marketing werkt en wat je eruit kan halen. Ik ben productiever door o.a. het Trellobord. Natuurlijk heb ik ook meer klanten! Ik heb bovendien ook mijn eerste online klanten aangetrokken.”

“Ik steek nu echt werk in mijn bedrijf. Hiervoor maakte ik al content en zocht ik klanten maar ik wist niet waar ik mee bezig was dus ik wist ook niet of ik genoeg deed om te groeien.”

“Sinds ik Catch Coaching Clients gedaan heb, voelt het echt meer aan alsof ik eraan werk en ik een bedrijf aan het runnen ben.
Het ging heel snel. Ik leerde op korte tijd zó veel bij en ik kreeg zó veel klanten. Ik had niet verwacht dat ik het er zo snel terug zou uithalen.”

“Ik zou Catch Coaching Clients aanraden omdat het een goed programma is. Het is geen vaktaal en Impact Academie legt het simpel uit. Ze zeggen gewoon wat je moet weten en ze geven nuttige tips die je meteen kan toepassen. Natuurlijk moet het wel klikken maar als het klikt, snap ik niet waarom je zou moeten twijfelen. Het werkt. Dus meer moet het niet zijn.”

“Echt een aanrader voor jouw bedrijf!”

Maarten Bos, Coach
www.boss-coaching.be

“Dit is het perfecte traject voor iedereen die een eigen bedrijf wilt opbouwen. Welk bedrijf dan ook!”

“Ik wist niet hoe ik mezelf en mijn bedrijf hier naar buiten moest brengen, reclame voor mezelf maken en mensen bereiken. Mijn grootste probleem was dat ik geen klanten kreeg. Ik had trainingsschema’s, freebies… Ik kon mezelf gewoon niet naar buiten brengen en wist niet hoe ik mensen kon bereiken.”

“Niemand wist dat ik coach was.”

“Ik koos het traject van Impact Academie omdat ik geen andere programma’s kende en zelfs als dat wel zo was geweest, zou ik het nog steeds gekozen hebben vanwege mijn Impact Coach. Ik weet dat ik met haar kan samenwerken. We hebben een goede dynamiek.”

“Ik ga nu echt zitten en doe het werk. Dankzij Impact Academie. Ik onderneem eindelijk actie, ook al zijn het maar kleine stapjes. Ik maak trainingsschema’s en ik werk aan nieuwe projecten. Ik heb meer inspiratie. Ik ben begonnen met contacten te leggen met potentiële klanten. Outreach doen.”

“Ik ben ook veel beter met mijn aanwezigheid op sociale media. Het is veel opener en meer ik, met het goede en het slechte. Daardoor komen er meer potentiële klanten naar mij voor wie ik ECHT ben. Ik ben gestopt met te doen alsof. Veel mensen hebben daar echte positieve reacties over. Zelfs als professional ben je niet perfect. Dat is normaal. Ik kan mijn negatieve ervaringen nemen en ze omzetten in iets positiefs en dat is fijn. Ik vond ook een niche en specifieke doelgroep, dankzij Impact Academie, wat ik nog niet eerder gedaan had.”

“Soms wil ik niets doen, maar nu heb ik een goede routine dankzij Impact Academie. Het kost me maar 1-2 uur per dag om mijn business op te bouwen, zodat ik meer dingen in mijn dag kan inlassen en aan dingen kan werken.”

“Ik weet dat ik niet de hele tijd op mijn kont kan zitten en wachten tot mensen op magische wijze zien dat ik een geweldige coach ben.”

“Sinds het traject met Impact Academie heb ik het veel drukker met klanten. In de afgelopen maand heb ik eigenlijk niet veel gewerkt en toch loop ik alweer achter met opvolgen met potentiële klanten!”

“Ik was verrast dat ik zoveel nieuwe dingen over marketing leerde. Als iemand het traject volgt, zou hij in principe elk soort bedrijf kunnen opbouwen. Je kan het gebruiken voor de basis van jouw bedrijf. Wat je ook doet: dienstverlener, (online) winkel, kapsalon, coach, …”

“Het is perfect om mee te starten voor je bedrijf!”

Melitta Buruzs, Coach
@growingthapeach (Insta)

Twijfel je nog?

Het énige risico dat je neemt is dat je 25 minuten van je tijd zal verspillen. Is dat ‘t waard om jouw bedrijf een duw in de juiste richting te geven en meer klanten aan te trekken?

Dit is zeker iets voor jou als je…

  • meer klanten wilt aantrekken
  • wilt leren om op autopiloot aan marketing te doen
  • sociale media wilt leren inzetten voor meer sales
  • Je bent een coach of trainer die net gestart is of al even in bijberoep bezig is en je wilt in hoofdberoep gaan
  • Je bent een coach of trainer die al even bezig is, maar je hebt nog geen manier gevonden om genoeg omzet te draaien

“Ik wist niet hoe ik mezelf en mijn bedrijf naar buiten moest brengen, reclame maken of mensen bereiken. Ik had trainingsschema’s, freebies… maar wist niet hoe ik klanten kon bereiken. Impact Academie loste dit op voor mij!”
— Melitta Buruzs, Coach (@growingthapeach)

Boek een gratis gesprek (25 min)

Met een gratis gesprek kan je ons al jouw vragen stellen en kunnen we samen aftoetsen hoe we jou specifiek kunnen helpen. Zo ben je zeker overtuigd van wat je koopt alvorens je een samenwerking met ons aangaat.

Op het einde van het gesprek kan je zelf beslissen indien je verder wilt gaan. Je hangt met andere woorden nergens aan vast en er zijn geen verborgen kosten.

Boek een gratis gesprek (25 min)

Met een gratis gesprek kan je ons al jouw vragen stellen en kunnen we samen aftoetsen hoe we jou specifiek kunnen helpen. Zo ben je zeker overtuigd van wat je koopt alvorens je een samenwerking met ons aangaat.

Op het einde van het gesprek kan je zelf beslissen indien je verder wilt gaan. Je hangt met andere woorden nergens aan vast en er zijn geen verborgen kosten.

Zijn we een match?

Interesse in een samenwerking? Wil je eens peilen naar hoe we je specifiek kunnen helpen? Andere vragen?

Tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek bespreken we jouw noden en tonen we jou hoe we kunnen helpen.

Bel ons

(+32) 476 08 19 76

w

Ook meer klanten?
We helpen je verder!

We ondersteunen jou met jouw reis naar een sterk bedrijf waar je comfortabel van kan leven.

Neem hieronder gerust contact op met al jouw vragen en we reageren zo snel mogelijk.

Ook meer klanten? We helpen je verder!

We ondersteunen jou met jouw reis naar een sterk bedrijf waar je comfortabel van kan leven.

Neem hieronder gerust contact op met al jouw vragen en we reageren zo snel mogelijk